Jasmina Alagič v ráži: Balkánský původ nezapře!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 21:58

Jasmina Alagič v sobě balkánský původ zkrátka nezapře. Manželka rappera Rytmuse ukázkově vypěnila na jednu z fanynek, které vadí prezentace malého syna Sanela na sociálních sítích.

Jasmina Alagič je už několik týdnů maminkou malého synka Sanela, jehož soukromí si s manželem bedlivě střeží. Rapper Rytmus dokonce snímky miminka, které vyvěšuje na sociálních sítích, překrývá ochranným prvkem, tzv. vodotiskem. Jeho žena až tak pečlivá není.

Dnes ovšem na Instagramu sdílela snímek, na kterém syn úplně chybí. „Tato fotka pro mě znázorňuje moment mého štěstí. Přede mnou je můj syn, na kolenou synovec, za stolem celá naše rodina a spousta jídla. Co je pro vás štěstí?“ napsala balkánská kráska v příspěvku.

Jenže to se nesetkalo s pochopením všech fanoušků. „No co ti řeknu, lidé chtějí vidět tvého syna bez vodotisku ve tvém náručí, ne tvého synovce ve tvém lůně… chápeš?“ zeptala se na rovinu jedna rozčarovaná žena. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Zmíněný komentář spustil vlnu odpovědí přesně v opačném duchu, mlčet nedokázala ani sama Jasmina, která jindy udrží nervy na uzdě. Tentokrát se v ní ovšem balkánská krev pořádně vařila. „Zdá se Vám, že jsem Vám povinná dávat to, co Vy chcete?“ tázala se na oplátku a dočkala se velké podpory fanoušků.

Témata: Jasmina Alagič