Brad Pitt a Jennifer Aniston: Tajná schůzka...

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 18:51 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 12:58

Brad Pitt a Jennifer Anistonová jsou některými zahraničními médii neustále spojováni dohromady, ač jde o rozvedené bývalé manžele. Herec jí teď měl dokonce představit svých šest dětí.

Brad Pitt a Jennifer Anistonová mají za sebou nevydařené manželství z počátku tohoto tisíciletí. Po rozvodu herce s Angelinou Jolie se však často objevují spekulace, že to Brad s Jennifer zkoušejí dát znovu dohromady. Nejnověji si přisadil server OK!.

Web tvrdí, že Pitt a Anistonová udělali další krok, když hollywoodský herec představil Rachel ze seriálu Přátelé svých šest dětí. „Nedávno měli tajné setkání. Jen byla tak nervózní, ale nakonec tím testem prošla,“ uvedl anonymní zdroj zmíněného serveru.

„Získala si je, když začala klukům povídat o jejich oblíbených počítačových hrách, které hrají,“ pokračoval tajný informátor. Dalšími tématy byly kupříkladu knihy a hudba. Děti měli následně Pittovi říct, že se jim Jen moc zamlouvá, protože je „cool“.

Server Gossip Cop ovšem kontaktoval mluvčí obou zmíněných hollywoodských hvězd kvůli komentáři. Ukázalo, že příběh je totálně smyšlený, mluvčí popřeli, že by se Pitt a Anistonová kdekoliv tajně scházeli.

Už dříve zástupce Pitta popřel, že by se herec tajně scházel se svou exmanželkou. Anistonová naopak připustila, že zůstávají v kontaktu, ale mluví spolu prý jen tu a tam. Na pokračování této hollywoodské lovestory to tedy rozhodně nevypadá.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston