Lidový princ Harry? Kdepak, expert mu dal pořádně za uši!

Princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 15:10

Princ Harry dlouhá léta patřil k nejoblíbenějším členům britské královské rodiny, ale časy se mění. Podle renomovaného experta si za to syn prince Charlese může sám. S Meghan prý kráčejí od jednoho průšvihu k dalšímu.

Princ Harry se dlouho těšil oblibě Britů, kteří jej díky jeho chování považovali za lidového prince. Poslední dobou však stále častěji znějí názory, že ryšavý syn prince Charlese se změnil k nepoznání. Dotknout se to mělo mj. jeho vztahu s bratrem Williamem, ale také jeho pověsti.

Vyplývá to ze slov experta Duncana Larcombea, která cituje britský deník The Sun. Ten Harrymu vyčetl jeho cestu privátním tryskáčem na environmentální konferenci. „Lidé nejsou hloupí, prober se, Harry. Byl lidovým princem, ale teď se stal pokrytcem a lehce zmateným princem,“ konstatuje.

„Přijde kvůli tomu o popularitu a to je tragédie, protože si myslím, že je to skvělý chlap,“ pokračoval odborník ve svém nekompromisním hodnocení. Kritice následně podrobil celý pár, tedy i Harryho ženu Meghan. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu podle něj kráčejí od jedné PR katastrofy k druhé.

„Myslí si, že jsme všichni blázni? Myslí si, že veřejnost nevidí, jak se straní od obyčejných lidí? Neberou vůbec zřetel na PR, ani trochu. Měli by, ale nedělají to,“ dodal Larcombe, který si moc přeje, aby si Harry a Meghan nechali poradit.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)