Freddie Mercury tady… Queen zpět na místě činu! A muž v pozadí…

Freddie Mercury 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 13:20

Freddie Mercury je sice téměř tři desítky let po smrti, ale i díky jeho kolegům z Queen se na něj nezapomíná. Kytarista Brian May ukázal další fotku, na které je i legendární frontman. A v pozadí snímku se opět objevuje tajemná osoba.

Kytarista Brian May v posledních týdnech prochází archivy legendární britské rockové kapely Queen a vyvěšuje na sociálních sítích fotografie, na kterých nechybí ani frontman Freddie Mercury, toho času téměř 28 let po smrti.

Kapela dnes vystupuje v obměněné sestavě se zpěvákem Adamem Lambertem a vrací se na místa, kde už v minulosti vystupovala. „Musel jsem najít místo, kde jsme pořídili tohle skvělé staré kapelní foto. Podařilo se!“ vzkázal May fanouškům s tím, že se nachází na rohu dvou ulic ve francouzské čtvrti New Orleans.

Jenže v pozadí historického snímku z roku 1980 se opět objevila tajemná osoba. Jak ale kytarista Queen uvedl, tentokrát nejde o tak kontroverzního člověka, jakým byl Mercuryho manažer Paul Prenter.

„Chlápek v pozadí snímku je Walter Versen, který byl po dlouhá léta mým osobním strážcem a přítelem. Kamarádi jsme pořád,“ osvětlil fanouškům May. O jeho vztahu s Prenterem se nic takového říct nedalo.

Témata: Freddie Mercury skupina Queen Brian May