Kate a Meghan naráz oznámí těhotenství? Takhle se věci mají!

Meghan Markle a Kate Middleton 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 10:09 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 22:14

Vévodkyně Kate a Meghan jsou v posledních měsících neustále terčem spekulací o dalším těhotenství, Britové by jim další dítě moc přáli. Je možné, že obě dámy oznámí těhotenství ve stejnou chvíli?

O dalším těhotenství v britské královské rodině se spekuluje především v souvislosti s manželkami obou synů prince Charlese. Jelikož Meghan se maminkou stala teprve nedávno, zraky Britů se upírají především na Kate. Manželka prince Williama ale zatím oficiálně nic nepotvrdila.

Pokud by se tak ovšem stalo, znamenalo by to podle všeho jednu věc. Podle britského webu Express není možné, aby vévodkyně Kate a Meghan oznámily těhotenství ve stejnou chvílí. Nařizuje to údajně královský protokol.

Server se odvolává na případ, který se odehrál v roce 1960. Tehdy pravidla velela princezně Margaret, aby o jistý čas odložila oznámení o zasnoubení s Anthonym Armstrongem-Jonesem. Co ji k tomu vedlo?

Královská rodina dodržuje striktní protokol, co se důležitých oznámení týče. Jelikož ve stejnou chvíli otěhotněla její sestra, královna Alžběta, musela si Margaret velkou novinu nechat na jistý čas pro sebe.

Express se proto domnívá, že by to samé platilo ve chvíli, pokud by obě vévodkyně naráz otěhotněly, což by si podle serveru Britové moc přáli.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)