Seriál Přátelé a NÁVRAT? Jennifer Aniston, Courteney Cox a brutální "bitka"!

Přátelé 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 14:22 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 15:21

Seriál Přátelé letos slaví čtvrtstoletí, proto se často spekuluje o jeho možném návratu na obrazovky. Zhatí ho osobní spory mezi herci? Do vlasů si totiž údajně vjely Jennifer Anistonová a Courteney Coxová.

Legendární seriál Přátelé letos slaví čtvrtstoletí od chvíle, kdy poprvé vstoupil na televizní obrazovky. Jenže veškeré plány mohou klidně překazit spory mezi jednotlivými představiteli hlavních postav, ačkoliv se naoko mohou tvářit jako přátelé.

Konkrétně má jít o spor Courteney Coxové a Jennifer Anistonové. První jmenovaná podle webu OK! závidí představitelce Rachel, že se objevuje v seriálu Morning Show s Reese Witherspoonovou. Proto se rozhodla pomoct exmanželovi Anistonové Justinu Therouxovi s narozeninovou oslavou, aby se Jennifer cítila naprosto zrazená.

Podle anonymního zdroje zmíněného serveru Anistonová řekla Coxové, že tím překročila všechny meze. Vyčítat jí údajně měla i to, že nedostala pozvání, jelikož je známo, že se svým bývalým manželem dobře vychází.

Server Gossip Cop ale konstatuje, že celý příběh je naprosto smyšlený, jelikož už dříve byly vyvráceny články s podobnou tématikou. Podle serveru National Enquirer se totiž Coxová už dříve spojila s Lisou Kudrowovou, aby stvořila konkurenční seriál. To se ale vůbec nepotvrdilo.

Témata: Přátelé Jennifer Aniston Courteney Cox