Princ Harry a jeho ex zase spolu? Je to potvrzené!

Cressida Bonasová s princem Harrym 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 11:33 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 22:14

První krize manželství na obzoru? Princ Harry se hodlá zúčastnit akce, na kterou jej zve jeho bývalá partnerka Cressida Bonasová. Mezi pozvanými má sice být i vévodkyně Meghan, expřítelkyně manžela ovšem v lásce moc nemá.

Už přes rok je princ Harry šťastně ženatý s manželkou Meghan, matkou jejich tříměsíčního syna Archieho. Přesto jej stále něco táhne i k expartnerce Cressidě Bonasové, která tento týden oznámila zásnuby. Vévoda ze Sussexu by podle dostupných informací neměl na její svatbě chybět.

„Ano, Harry rozhodně půjde, jelikož zůstali přáteli s Cressidou, která nikdy neřekla jediné slovo na veřejnosti o svém vztahu s princem,“ konstatoval pro web Fabulous Digital královský expert Adam Helliker s tím, že vnuk královny dobře vychází i s maminkou své někdejší partnerky.

Harry a Cressida se rozešli po dvouletém vztahu v roce 2014, princova expřítelkyně nechyběla na jeho svatbě s americkou herečkou Meghan Markleovou. Ani vévodkyně by proto nemusela chybět na svatbě své „předchůdkyně“, která je naplánovaná na příští rok.

Podle zdrojů z blízkosti královské rodiny totiž mají dostat pozvánku Harry i Meghan. Helliker se ovšem domnívá, že není jasné, zdali ji princova žena přijme. Vévodkyně má podle jeho názoru s předchozími partnerkami manžela problém, především pak s Chelsy Davyovou. Je tedy dost dobře možné, že si Harry akorát sám zadělá na potíže.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Cressida Bonasová královská rodina (gbr)