22 let od SMRTI DIANY: Charlese nemilovala? Byl tu NĚKDO JINÝ!

Královna Alžběta II., princezna Diana s manželem Charlesem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2019 10:00

Od smrti princezny Diany uplyne za pár dní 22 let. Ačkoliv se do historie královské rodiny nejvíce zapsala bouřlivým vztahem následovaným tragickou nehodou, princ Charles nebyl tou osobou, kterou milovala nejvíce.

Princezna Diana odhalila, že její „největší láska" byl člen její tělesné stráže, se kterým měla vztah. Toto přiznání bylo zachyceno na videozáznamu, který byl odvysílán v rámci dokumentu stanice Channel 4. Na nahrávkách Diana tvrdí, že bodyguard Barry Mannakee byl vyhozen z práce a pak „oddělán“.

Jeho jméno sice podle The Independent přímo nezmínila, přesto je jasné o kom hovořila. Diana doslova přiznala, že od roku 1984 až do roku 1986 byla „hluboce zamilovaná do někoho, kdo pracoval v tomto prostředí".  Svou pravou lásku podle svých slov našla až několik let po svatbě, přiznala na nahrávkách.

„Když mi bylo 24 nebo 25 let, byla jsem hluboce zamilovaná. Ale pak ho vyhodili a nakonec byl zabit. Musel odejít a pak tři týdny poté, co odešel, byl zabit při motorové nehodě. Byla to největší láska, kterou jsem kdy měla,“ tvrdila lady Diana. Mannakee zemřel při dopravní nehodě v roce 1987. Jeho smrt byla opředena konspiračními teoriemi, které říkaly, že jeho smrt nebyla nehoda. Sama Diana věřila, že v ní mohly mít prsty tajné služby.

Během upřímných nahrávek, které teď byly vůbec poprvé odvysílány ve Velké Británii v době dvacátého výročí její smrti, Diana prozradila, že se s Charlesem před svatebním dnem setkala jen třináctkrát. 

Témata: Lady Diana