Emily Ratajkowski čeká MIMINKO? Královna hanbatých fotek napsala...

Emily Ratajkowski 18

Autor: Jan Novák, stars24.cz

23. srpna 2019 4:54

Diva Emily Ratajkowski (28), která každý den posílá na soviální sítě ruzné informace a hlavně odhalené fotografie včera na instagramu umístila snímek se zajímavým popiskem. Fanoušci hned šli do pozoru, jestli snad není těhotná. A tohle jsou její slova...

O Emily Ratajkowski lze psát zajímavosti každý den a právem skutečně je nyní nejžádanější modelkou světa. Její krása a atraktivita osobnosti je prostě nepřekonatelná, sama ovládá masový marketing. Ráda šokuje veřejnost svými snímky a častokrát to jsou dost hanbaté fotky. A když ne, tak to jsou fotky s bujným "černým" podpažím.

Ve čtvrtek se Emily opět podařilo rozčísnout vlnu v showbyznyse, když všechny naprosto šokovala. Tentokrát ale ne svojí nahotou. Na svém profilu umístila fotku s manželem Sebastianem Bear-McClardem. To by nebylo nic zvláštního, ale veřejnost zarazila tentokrát popiskem pod fotkou! 

„Mom and dad,“ napsala stoze k této fotografii. Jen na vysvětlenou, přeloženo to znamená „máma a táta“.

Fanoušci šílí... tak je Emily těhotná a nebo není. Panika roste... Lidé jí už píší: "Zdravím tě mamčo"... objevilo se v jednom z laviny komentářů. Další lidé už gratulují, někteří z jejiích věrných "fans" však nezatracují myšlenku, že jde o žert. Kde je ale pravda? To ví snad jen Emily a Seb.

Pro úplnost, Emily se navlékla do svatebního v únoru. V Čechách kdysi dávno po tak dlouhé době bez těhotenství by mladá žena vypadala, že není něco v pořádku. Svazek manželský přitom přišel na řadu dost brzy po startu randění, které probíhalo jen pár týdnů. Ale znali se dlouhé roky předtím. Spisovatel, režisér, herec, a producent. Emily s manželem mají i pejska Colomba. A teď je snad v očekávání? 

Témata: Emily Ratajkowski těhotenství Sebastian Bear-McClard