Meghan Markle je znovu těhotná? V Británii vypuklo pořádné šílenství!

Meghan Markle 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. srpna 2019 10:28 | Aktualizováno: 20. srpna 2019 22:57

Meghan Markle a její manžel princ Harry se stali rodiči před pouhými třemi měsíci, kdy se narodil jejich syn Archie Harrison. Přesto se spekuluje o tom, že je vévodkyně ze Sussexu znovu těhotná!

Malý Archie se narodil 6. května. Britský bulvár ale už píše, že vévodkyně ze Sussexu by mohla brzy znovu otěhotnět - pokud už teď miminko nečeká! Meghan a Harry se nechali slyšet, že by chtěli dvě děti, termín ale neupřesnili. A to nahání vodu na mlýn všemožným spekulacím.

Královská autorka Katie Nichollová vysvětluje že princ Harry a Markle jsou „milující rodiče“ a tak brzy chtějí Archiemu dát sourozence. „Pro Archieho chtějí sourozence, takže se možná příští rok dočkáme od Meghan a Harryho dalšího radostného oznámení,“ předvídá.

Dodala ale, že mluvit o druhém dítěti teď je možná trochu předčasné. „Zdroje blízké páru mi řekly, že by opravdu rádi měli velkou rodinu,“ práskla Nichollová.

Královští sázkaři si ale myslí něco jiného! Podle nich by mohl královský pár oznámit druhé těhotenství již v tomto roce. Britové jsou totiž přesvědčeni, že pokud vévodkyně ze Sussexu ještě není těhotná, tak velmi brzy bude!

Sázková společnost Ladbrokes uvedla, že v poslední době přišla řada sázek, že princ Harry a Meghan do konce roku 2019 oznámí, že čekají další miminko! I proto bookemakeři snížili kurz z 1:8 na 1:3.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Archie Harrison Mountbatten-Windsor