Hvězda Beverly Hills 90210 šokuje: PODVOD NA CELÝ SVĚT!

Gabrielle Carteris

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. srpna 2019 10:05 | Aktualizováno: 20. srpna 2019 22:44

Gabrielle Carteris se od roku 1990 do roku 2000 objevovala v seriálu Beverly Hills 90210 jako postava Andrea Zuckerman. Její postavě ale bylo na začátku natáčení 16 let, a proto nemohla přiznat, že ve skutečnosti má 29. Celý svět proto obelhala!

"Když jsem tu roli dostala, právník mi řekl, že bych tu smlouvu měla podepsat, ale uvést jiný věk, pokud je vyšší než jednadvacet," přiznala herečka a dodala, že si osm let ubrala. Na podvod se ale nakonec přišlo!

"Když pak můj věk odhalili, seriál začal být velmi populární a moje postava v něm byla dost zásadní, takže mě nevyhodili. Ale producent Aaron Spelling mi tehdy řekl: Máš velké štěstí, že jsme netušili, kolik máš let, když jsme tě najali," dodala pro magazín People.

O něco později přišly ale další komplikace. Herečka totiž chtěla založit rodinu s manželem Charlesem Isaacsem. "Než jsem otěhotněla poprvé, šla jsem za producentem Aaronem Spellingem a řekla mu, že s manželem Charliem chceme založit rodinu, tak bych byla ráda, kdyby to zahrnuli do scénáře a Andrea otěhotněla, abych nemusela to těhotenství skrývat," prozradila herečka.

Témata: seriál Beverly Hills 90210 Gabrielle Carteris