Emily Ratajkowski zase NAHOŘE BEZ! Leze jí i...

Emily Ratajkowski 15

Autor: Jan Novák, stars24.cz

17. srpna 2019 14:57 | Aktualizováno: 17. srpna 2019 22:28

Modelka a instagram osobnost Emily Ratajkowski je známá provokatérka. Před časem provokovala neoholeným podpažím, které vám nyní ukážeme, teď se vyfotila nahá.

Modelka Emily Ratajkowski (28) nedávno své fanoušky doslova rozzuřila, když se nechala nafotit s neoholeným podpažím, které vypadalo jako kdysi podpaí našich „předků“. Rozzlobení lidé měli dva důvody. Jedny ničila představa, že tato kráska sáhla po naturalismu a druhé vytočila tím, že si mysleli, že jde o podvod.Nicméně, tato zarytá feministka svým kouskem bojuje za práva žen...

Ať už je realita jakákoliv, Emily je ranařka a nic si z názorů lidí moc nedělá. A provokuje dál. Bojíme se, že kdyby instagram netrestal nahotu, Emily by pózovala denně „na Evu“. Dnes zveřejnila fotku, jak nahoře bez relaxuje na pohovce.

Návrhářka a modelka Emily Ratajkowski potěšila fanoušky na sociálních sítích snímkem, kde má místo podprsenky pouze své dlaně! Při každé fotce navíc propaguje své zboží. Sukně ze své kolekce parádne doplnilo horní díl těla absolutně beze všeho. Pokud máte dobře fungující představivost, dokážete si promítnout jistě celou.

Témata: Emily Ratajkowski