Dara Rolins a upřímná slova: Přijde strach a výčitky!

Dara Rolins 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 15:37

Dara Rolins se na sociální síti dlouze rozepsala o tom, co pro ni znamená být dcerou jedenáctileté dcery Laury, kterou má s českým hudebníkem Matějem Homolou. Padla přitom dokonce slova jako „strach“ nebo „výčitky“.

Dara Rolins si od rozchodu s rapperem Rytmusem stále nikoho nenašla, což znamená jediné – má více času na dceru Lauru, kterou má s frontmanem české kapely Wohnout Matějem Homolou. Z ní už je ovšem jedenáctiletá slečna, která má své vlastní záliby a koníčky, takže její máma občas zůstane sama. V tu chvíli to na ní pořádně padne.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Srp 15, 2019 v 12:46 PDT

Důkazem je včerejší příspěvek na instagramovém profilu populární Slovenky. „Vím, že není jen moje, ale když na ní myslím – což se děje i teď, protože je na sportovním táboře a chybí mi – jsem šťastná, že existuje. Že jí mám. A že je v ní můj ‚obtisk‛ (stejně jako Matějův, samozřejmě),“ dojala se Dara.

„Chci být ten odraz ve vodě! Abych byla vždy s ní. V dobrém, ve zlém, když jí bude smutno, bude se trápit, bude potřebovat pomoct, poradit, zachránit. Vím, že to není možné. A vím, že bude i smutná, bude se trápit, potřebovat obejmout a já tam nebudu… Vím, že se to stane, i to ji čeká,“ pokračovala oblíbená zpěvačka.

Dara se ovšem – nejspíš i na základě vlastních zkušeností – domnívá, že právě těžké chvíle dceru pořádně prověří. „Ten strach a pocity výčitek, že tam nejsem, když mě potřebuje. I takové momenty přijdou. To všechno se stane, aby z ní jednou vyrostla silná žena,“ dodala hrdá maminka.

Rolins přivedla na svět dceru Lauru v březnu 2008, o dva roky později se s jejím otcem Matějem rozešla. V letech 2011 až 2018 tvořila pár s rapperem Rytmusem, který však nakonec zakotvil u moderátorky Jasminy Alagič, se kterou se letos vzali a dočkali prvního společného potomka.

Témata: Dara Rolins