Michael Jackson a děti: Dcera Paris má trauma z dětství?

Paris Jackson 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 12:15

Michael Jackson a jeho vztah k dětem je předmětem debat i roky po smrti zpěváka. Jak se vlastně král popu choval k vlastním dětem? Dcera Paris na sociální síti naznačila, že vzpomínky na dětství možná nemá úplně nejlepší.

Paris Jackson nemá chvíli klid. Její otec Michael budí i deset let po smrti kontroverze kvůli tomu, že údajně sexuálně zneužíval děti. Jak se ale staral o ty vlastní? Jeho dcera sdílela tento týden na sociální síti citát, který možná naznačuje, co si o výchově krále popu jednadvacetiletá slečna zpětně myslí.

„Kéž by si tato generace uvědomila, jak ji ovlivnilo dětství, a udělá všechno pro to, aby se uzdravila a zařídila svým dětem dětství, ze kterého se nebude potřeba léčit,“ píše se ve zmíněném citátu, který sama Paris doprovodila jen souhlasným slovíčkem „amen“. Zdali tím chtěla přiznat, že se má sama z čeho léčit, ví jen ona sama.

Paris je dcerou Michaela Jacksona a zdravotní sestry Debbie Rowe, kterou si legendární zpěvák bez příprav vzal v listopadu 1996. V následujících dvou letech mu Debbie porodila syna Prince a právě dceru Paris, po rozvodu v roce 1999 přenechala Jacksonovi plné právo na opatrovnictví obou dětí, zpěvák se o ně tedy staral.

Jackson ovšem podle některých lidí nehořel láskou jen k vlastním dětem. Wade Robson a James Safechuck promluvili v letos publikovaném dokumentu HBO Leaving Neverland o tom, jak je král popu měl sexuálně zneužívat na svém kalifornském ranči. Zpěvák však má i své obhájce.

Nejnověji jde o trojici Mike Smallcombe, Mark Lester a Matt Fiddes, kteří vystoupili před kamerou pro snímek Michael Jackson: Chase the Truth (Hledání pravdy). K dispozici ke zhlédnutí je na Amazonu.

Témata: Paris Jackson Michael Jackson