Jasmina Alagič půjde po „císaři“ na další zákrok? Liposukce?!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 11:35

Jasmina Alagič se dává po porodu císařským řezem celkem rychle dohromady, ale i ona vyjádřila jisté obavy a požádala ostatní maminky o radu. Nečekaně padla dokonce slova o dalším zákroku, konkrétně šlo o liposukci. Přemýšlí o ní snad?

Právě dnes uplynuly tři týdny od chvíle, kdy Jasmina Alagič v jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik přivedla na svět syna Sanela. Jak později přiznala, porod proběhl kvůli jistým komplikacím císařským řezem, takže na něj bude mít památku navěky, ačkoliv se podle jejích slov jizva hojí velice dobře.

Pro slovenský deník Plus Jeden Deň se balkánská kráska nechala slyšet, že po porodu velmi rychle regeneruje a skoro už prý zapomněla, že rodila „císařem“. Jenže teď se ukazuje, že to nejspíš bylo trochu předčasné konstatování. Rytmusova manželka se totiž na sociální síti svěřila s jedním problémem.

„Děvčata, chodím v kombinéze v létě. Zle je,“ uvedla Jasmina svůj vzkaz na Instagramu a vzápětí požádala fanoušky o rady, které jindy s radostí rozdává ona sama. „Jak jste se Vy dávaly dohromady po císařáku?“ zeptala se na rovinu maminek mezi svými followery. „Liposukce není odpověď,“ vzkázala jednomu ze svých přátel.

Jasmina si evidentně uvědomuje, že je ještě brzy na jakékoliv obavy, že už se nedostane do původní formy, přesto by se ráda dozvěděla víc. „Vím, že je krátký čas od porodu, ale radši chci mít co nejdřív všechny informace a cenné rady od vás pohromadě,“ vysvětlila.

Fanynky samozřejmě ihned zasypaly modelku a moderátorku řadou postřehů, kterými se Jasmina bude dlouho probírat. Liposukce či jakýkoliv jiný zákrok ale evidentně nepřipadá v úvahu, ostatně hvězdnému páru už se dost prodražil samotný porod. Účet za něj prý činil neuvěřitelných 3200 eur.

Témata: Jasmina Alagič