Harry a Meghan zjistili pravdu! Komu se Archie podobá?

Meghan Markle, princ Harry a Archie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 10:14 | Aktualizováno: 16. srpna 2019 22:23

Princ Harry a jeho žena Meghan si dlouho nebyli jistí, komu z nich se podobá jejich syn Archie. Tři měsíce po jeho narození ovšem vyšly najevo informace, které poskytují na tuto otázku odpověď. Je Archie vůbec synem vnuka královny Alžběty?

Už tři měsíce je na světě prvorozený syn prince Harryho a jeho ženy Meghan Archie. Nejen Brity zajímá, komu z rodičů se víc podobá. Jistí si tím dlouho nebyli ani vévoda a vévodkyně ze Sussexu, kteří na toto téma odpovídali pouhých pár dní poté, co se chlapec počátkem května narodil v jedné z prominentních londýnských nemocnic.

„Pořád se na to snažíme přijít,“ prohlásila tehdy Meghan a Harry ji doplnil. „Každý nám říká, jak se děti v prvních týdnech mění. Proto zkrátka sledujeme, jak ta proměna probíhá. Jeho vzhled se mění každým dnem, takže kdoví,“ nechal se slyšet vnuk královny.

Až nyní unikly ze zákulisí informace o tom, po kom Archie je. „Je to veselé a okouzlující dítě. Už má chomáče zrzavých vlasů,“ prozradil zdroj magazínu People z okolí královské rodiny. Už tedy nemůže být pochyb o tom, že je jeho otcem princ Harry, některá senzacechtivá zahraniční média totiž tvrdila, že tomu tak nemusí být.

Harry se ostatně s otázkami otcovství potýká celý život. Když se sám v září roku 1984 narodil, vyrojily se spekulace, že není synem prince Charlese, nýbrž někdejšího člena britské kavalerie Jamese Hewitta. Důkazem měly být právě zrzavé vlasy, poznávací znamení Hewitta i Harryho. Princezna Diana je ovšem přisuzovala genům ze své rodinné linie.

Hewitt sice opravdu měl aférku s Harryho matkou, ta ovšem vypukla až dva roky po narození prince a trvala do roku 1991. Není tedy možné, aby byl Harry synem někdejšího člena britských ozbrojených složek.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor