Složité dětství George a Charlotte? Královské děti našli řešení!

Princ George a princezna Charlotte 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. srpna 2019 16:59

Chtěli byste se narodit do královské rodiny? Princ George a jeho sestra Charlotte vám mohou povědět, že to má svá pozitiva i negativa. Děti prince Williama a jeho ženy Kate ale našli návod, jak to společně přežit.

Život dětí prince Williama a jeho ženy Kate je doopravdy královský, avšak v mnoha ohledech umí být také pěkně obtížný. K normálu má dětství šestiletého prince George a jeho o dva roky mladší sestry Charlotte poměrně daleko.

„Jsou si věkově blízko a tráví spolu velké množství času. Hraní si s ostatními dětmi je tak obtížné zařídit, že se naučili opírat se jeden o druhého,“ konstatuje zdroj magazínu People o sourozencích, kteří jsou občas přistiženi při aktivitách, jaké by v jiných rodinách bratr se sestrou nejspíš nedělali. Důkazem budiž třeba to, že si Charlotte s budoucím králem ochotně zahraje fotbal.

Informátor poukazuje na to, že překážkou zatím nejsou ani odlišné povahy obou dětí Williama a Kate. Zatímco George si přece jen nechává trochu větší odstup, princezna Charlotte je více společenská. Prokázala to nedávno, když na jedné z oficiálních akcí rodiny vyplazovala na lidi jazyk.

O poutu mezi oběma sourozenci svědčí i další informace od anonymního zdroje magazínu People. „Charlotte se nemůže dočkat, až bude s Georgem ve velké škole. Už dopředu je z toho nesmírně nadšená,“ prozradil informátor.

George a Charlotte dělí necelé dva roky. Budoucí král se narodil v červenci roku 2013, jeho mladší sestra pak v květnu 2015. Loni na jaře se pak dočkali dalšího sourozence, koncem dubna přišel na svět princ Louis.

Témata: Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) princezna Charlotte Elisabeth Diana královská rodina (gbr)