Meghan Markle je obří hrozba? Z Británie přichází alarmující slova!

Meghan Markle 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2019 11:45 | Aktualizováno: 15. srpna 2019 22:01

I když Meghan Markle patří k neoblíbenějším členům britské královské rodiny, ne všichni jsou z ní nadšení! Podle známého politického komentátora představuje vévodkyně ze Sussexu pro královskou rodinu „obrovskou hrozbu“!

Meghan Markle se velmi brzy po svatbě zařadila v otázce popularity ke starším a velmi oblíbeným členům královské rodiny. Podle průzkumu se zařadila na šesté místo mezi svého muže, prince Harryho, a prince Philipa. Mnohem více přitom Meghan fandí mladší generace.

Politický komentátor Owen Jones však tvrdí, že Meghanina popularita představuje pro něj a další republikánské aktivisty, kteří bojují za konec monarchie, „obrovskou hrozbu“ kvůli podpoře, kterou poskytuje rodině.

„Upřednostňoval bych jinou hlavu státu a ona je opravdovou hrozbou pro lidi jako já. „Pokud chce královská rodina zůstat u nové generace populární, musí se změnit. Musí jít s dobou a modernizovat se, musejí se zamyslet nad tím, jak působí na veřejnosti,“ vysvětluje expert.

Meghan se v roce 2018 po svatbě obratem stala jednou z nejpopulárnějších a nejznámějších osobností na světě. Vévodkyně ze Sussexu  plně přijala svou roli a objevila se na řadě charitativních akcí. Zároveň se ale pomalu se vzdaluje od královských tradic a dělá monarchii více moderní.

Bývalá americká herečka se však musela přizpůsobit některým z nejpřísnějších požadavků královského protokolu, což pro ni bylo podle mnohých expertů velmi obtížné. Do té doby totiž byla velmi nezávislá a zvyklá dělat vlastní rozhodnutí. Na druhou stranu také čelí kritice, za to, že si až příliš střeží své soukromí navzdory tomu, že je veřejná osoba žijící z peněz daňových poplatníků.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Velká Británie