Chris Martin (40) z Coldplay ulovil herečku z 50 odstínů šedi!

Dakota Johnson 16

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

21. prosince 2017 18:29

Krásnou Dakotu Johnson (28) známe především z filmu 50 odstínů šedi a 50 odstínů temnoty. Dcera Melanie Griffith a Dona Johnsona se díky této roli stala snem mnoha mužů, a to včetně charismatického britského zpěváka skupiny Coldplay, Chrise Martina.

Kdo je krásná Dakota Johnson?Rodným jménem Dakota Mayi Johnson se narodila 4. října 1989 v texaském Austinu. Je americká herečka a modelka, která se narodila do herecké rodiny Melanii Griffithové a Donu Johnsonovi. Její babička Tippi Hedrenová je také herečka.

Objevila se ve snímcích The Social Network (2010), Netvor (2011), 21 Jump Street (2012) a Need for Speed (2014). Hlavní postavu Anastasii Steele ztvárnila ve filmu Padesát odstínů šedi (2015), adaptaci stejnojmenného bestselleru E L Jamesové, za což obdržela Zlatou malinu za nejhorší ženský herecký výkon v hlavní roli.

První spekulace o tom, že svět šoubyznysu se rozrostl o další slavný pár, začaly už po říjnovém koncertě Nicka Cavea v Izraeli, kde byl Chris s Dakotou spatřen poprvé. Před pár dny se čerstvý páreček vydal na výlet do ráje zamilovaných, tedy samozřejmě do Paříže a celou jejich cestu zdokumentovali informovaní papparazzi. Ačkoli se oba slavní snažili zachovávat si jeden od druhého odstup a být nenápadní, ani jedno se jim nakonec nepodařilo. Zdroj deníku US Weekly oficiálně potvrdil, že spolu slavná dvojice skutečně randí.

Dakota je tedy Chrisovou partnerkou například po hereckých kolegyních Annabelle Wallis či Jennifer Lawrence. S herečkou Gwyneth Paltrow bývali manželé a mají spolu dvě děti. O hodně mladší Dakota zatím žádné potomky nemá a vdaná předtím také ještě nebyla. Naposledy randila s modelem Matthewem Hittem.

Uvidíme, zda li na Dakotu a Chrise něco prozradí jejích sociální sítě. Pravdou ale je, že zrovna tyto dvě celebrity patří spíše mezi ty, kteří si příjemné chvíle raději na sto procent vychutnávají, než aby je s telefonem v ruce přenášely online.

Témata: Chris Martin Dakota Johnson