Jennifer Aniston BUDE MÍT DÍTĚ bez těhotenství! Hollywood je na nohou!

Jennifer Aniston 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. srpna 2019 9:25

Herečka známá ze seriálu Přátelé Jennifer Aniston bude mít dítě. Nečeká ho však se svým expartnerem Justinem Therouxem, ale chce ho adoptovat. Tvrdí to magazín Heat. Server Gossip Cop ale upozorňuje, že podobná zpráva se neobjevila poprvé.

Svět před nedávnem obletěla zpráva o tom, že herečka Jennifer Aniston má čekat dítě se svým hollywoodským kolegou Bradem Pittem. Ačkoliv jde o zprávu starou několik týdnů, dodnes ji přebírají i česká média. Pravdou ale je, že spolu oba herci ve skutečnosti ani nerandí!

Oba mají po rozvodu. Aniston má po vztahu s Justinem Therouxem a je údajně šťastná. I Brad Pitt se vzpamatovává z právní bitvy s Angelinou Jolie a je svobodný. Bitva o děti a peníze sice asi jen tak neskončí, ale už si alespoň může svobodně najít jinou.

Díky tomu se ale v některých médiích objevila zpráva, že jsou bývalí partneři opět spolu. Proč? Měli totiž strávit romantickou dvoutýdenní dovolenou v Itálii. A novináři z toho s odkazem na své zdroje vyvodili, že dokonce čekají dítě.

Server Gossip Cop sice tato tvrzení vyvrátil, nadobro konec jim však ale není. Magazín Heat nyní přišel s informací, že se Aniston rozhodla dítě adoptovat. A chce k tomu požehnání svého bývalého manžela, s nímž má údajně dobré vztahy.

Podle magazínu má jít o sirotka z Mexika. "Jen vždy říkala, že by ráda měla děti, až bude čas," řekl magazínu zdroj. "Kdyby byla ve spokojeném vztahu, stále by se zabývala možností, jak mít dítě sama, ale vzhledem k jejímu věku je pravdou, že adopce je nejméně stresující způsob," dodal zdroj.

I v tomto případě ale server Gossip Cop, který se zabývá vyvracením mýtů o celebritách, tvrdí, že nejde o pravdivou zprávu. Naopak, v roce 2016 s ní už přišel RadarOnline a ani tehdy se nepotvrdila. Pokud herečka opravdu chce dítě, adopce zatím není na stole. Ostatně to potvrdil i její tiskový mluvčí.

Témata: Jennifer Aniston Justin Theroux