Britové se děsí: Meghan OPOUŠTÍ HARRYHO! Utíká k Beckhamovým!

Voskové sochy Meghan Markle a prince Harryho 21

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. srpna 2019 10:10 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 22:47

Britská veřejnost je šokována změnou, k níž dochází v případě vévodkyně Meghan ⭐. Ne však té skutečné, ale její figuríny ve slavném muzeu Madame Tussauds v Londýně. Zde totiž Meghan "uteče" od prince Harryho a objeví se po boku manželů Beckhamových.

Na britských sociálních sítích je opět živo. Lidé rozporuplně přijali změnu, k níž se rozhodli správci slavného voskového muzea. Ti totiž rozdělí královskou rodinu a od prince Harryho, královny Alžběty II., vévodkyně Kate a prince Williama oddělí vévodkyni Meghan.

Tu nově přestěhují do jiné místnosti, kde bude po boku manželů Beckhamých, slavného herce Toma Hardyho a herečky Jonasové. Z královské rodiny je tam ale jediná, osamocená.

Tento krok část Britů potěšil, protože se někteří domnívají, že Meghan do královské rodiny zkrátka nepatří. Další tvrdí, že když je tam Kate, měla by tam být i Meghan. A jiní na sociálních sítích neskrývají své pobouření.

Situace zaujala i britská média. Server The Sun cituje manažera tamní pobočky Steva Daviese, který tvrdí, že muzeum vždy naslouchá veřejnosti. 

"Meghan pokračuje ve vlastním moderním ztvárnění života jakožto členky královské rodiny a my chceme zrcadlit její nezávislý status celebrity," řekl podle serveru manažer.

Voskové figuríny královského páru spolu přitom dlouho nepobyly. Meghan a Harry totiž byly slavnostně odhaleny teprve před rokem, jen několik dní před jejich svatbou. 

Vosková socha prince Harryho ale vznikla už dříve. Byla vytvořena při příležitosti jeho 30. narozenin, následně byla pouze upravena. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry Velká Británie