Krásná herečka Eva Longoria je těhotná. Ve 42 letech

Eva Longoria před pár lety ještě jako Gaby v Zoufalých manželkách 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. prosince 2017 8:07

Pokud žena touží po dítěti, nikdy není pozdě. Důkazem toho je dvaačtyřicetiletá hvězda seriálu Zoufalé manželky Eva Longoria. Americká zahraniční média dnes informovala, že čeká své první miminko. Manželovi José Bastónovi porodí syna.

Že by mohla otěhotnět, nejspíš už ani nedoufala. „Pokořila jsem čtyřicítku a čas nezastavím. Děti bych si samozřejmě přála. Obávám se ale, že už je pozdě. Že období, kdy jsem je mohla mít, je pryč,“ uvedla před dvěma lety Longoria v rozhovoru pro americký magazín People.

Osud to ale nejspíš chtěl jinak. A tak má nyní herečka, která má za sebou již dvě krátká nevydařená manželství, pořádný důvod k radosti. S hercem Tylerem Christopherem ani basketbalistou Tonym Parkerem se ji otěhotnět nepovedlo.

Možná u ní platí pravidlo: Do třetice všeho dobrého. Se svým třetím manželem Josém Bastónem – ředitelem největší mediální společnosti Latinské Ameriky, se ji přání založit rodinu splnilo. Longoria je ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Známá herečka není jedinou ženou showbusinessu, které porodily kolem čtyřicítky. Své první dítě porodila ve čtyřiceti letech například herečky Eva Mendes a Salma Hayek v jednačtyřiceti.

Témata: Eva Longoria Eva Longoria