Vévodkyně Kate šokuje: Poprvé po 10 letech udělala tohle!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 10:16

Vévodkyně Kate si zakládá na tom, aby na každé akci vypadala nejenom dobře, ale také aby neoblékla něco nepatřičného. I proto existují druhy oblečení, které za osm let, co je členkou královské rodiny, neoblékla. V uplynulém týdnu se ovšem něco změnilo.

Vévodkyně Kate už je členkou britské královské rodiny pěknou řádku let. O tom, že mezi smetánku zapadla, svědčí i to, jak noblesně se umí oblékat. Zároveň to však znamená, že některé druhy oblečení prakticky nemají v jejím šatníku místo.

Na jachtařské závody King‘s Cup Regatta v anglickém městě Cowes dorazila minulý čtvrtek v pečlivě zvoleném modelu za 436 dolarů (něco přes 10 tisíc korun). Jenže brzy se převlékla do úboru, kterým přinejmenším zaskočila řadu Britů.

Vévodkyně na sebe hodila bílé polo tričko, sportovní bundu a na hlavu si vzala baseballovou čepici. Hlavně si však oblékla kraťasy, v kterých nebyla viděna od chvíle, co si na jaře roku 2011 vzala prince Williama za muže a oficiálně se stala členkou královské rodiny. Naposledy měla Kate kraťasy na diskotéce v roce 2008.

Tou dobou už se ovšem na svou budoucí roli pečlivě připravovala. Přátele tehdy požádala, aby ji přestaly oslovovat jako Kate, ale začali používat celé její jméno Catherine. Tato snaha se však jaksi minula účinkem, protože celý svět ji dnes zná jako vévodkyni Kate.

Každopádně fanoušci britské královské rodiny na sociálních sítích ležérní sportovní oblečení houfně oceňovali. „Kate by měla kraťasy nosit častěji!“ zní jeden z často se opakujících komentářů.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)