Dara Rolins se ozvala: Chcete mě naštvat? Tohle vám vzkazuji!

Dara Rolins 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 19:15

Dara Rolins celkem často čelí na sociálních sítích nejrůznější kritice internetových trollů. Slovenská zpěvačka se po několika týdnech útoků z jejich strany rozhodla k této věci vyjádřit opravdu dlouhým vzkazem.

Dara Rolins v posledních týdnech často čelila narážkám fanoušků, třeba kvůli vzhledu nebo módnímu vkusu. Jedna fanynka jí zase vyčetla, že se neustále fotí v plavkách před zrcadlem. Nyní si Dara sesumírovala v hlavě, co takovým lidem chce vzkázat.

„Listuji si Instagramem a čtu si vaše komentáře pod mým posledním příspěvkem. Odpovím, zareaguji na ten, při kterém jsem se pousmála,“ uvedla zpěvačka poměrně dlouhý text zveřejněný na sociální síti. 

Proč dává nepokorné fotky k pokorným textům? „Na Instagramu jde v zásadě spíš o fotky než o text, i proto mě baví. Neobtěžuje, nezdržuje. Občas jsou naše příspěvky bezduché víc, občas méně. Hlavní je se z toho, ani ze sebe nepos**t,“ vysvětlila Dara.

Až poté se pustila přímo do lidí, co se opírali do jejího vzhledu či vkusu. Oblíbená Slovenka prý často přemýšlí, co se odehrává v hlavách lidí, kteří jí napíšou něco hanlivého, třeba, že je stará. K jakému závěru dospěla?

„Chtějí mě naštvat? Rozplakat? Vím přesně, kolik roků mám, a upřímně, řeším opravdu dost věcí, ale můj věk a to, jak vypadám, to fakt ne,“ vzkázala internetovým trollům, kteří teď nejspíš litují ztraceného času.

Témata: Dara Rolins