Miley Cyrus je opět volná: Rozchod po osmi měsících!

Miley Cyrus a Liam Hemsworth 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 17:52 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 16:34

Oblíbená zpěvačka Miley Cyrusová je po osmi měsících od vstupu do manželství opět volná. S australským hercem Liamem Hemsworthem oznámili rozchod. Po jejich bouřlivém vztahu to není nic překvapivého.

Šestadvacetiletá americká zpěvačka Miley Cyrusová a její o tři roky starší manžel Liam Hemsworth se ani ne rok po svatbě rozcházejí. Interpretka velkých světových hitů přitom ještě nedávno tvrdila, že si s australským hercem rozumějí víc než kdy předtím. A to spolu s přestávkami byli téměř deset let.

„Rozhodli se, že toto je v současné chvíli ten správný krok. Oba se nyní chtějí soustředit sami na sebe a na své kariéry,“ potvrdil časopisu People konec vztahu mluvčí hvězdného páru.

Jak se vypořádají se společnými závazky? „Oba nadále zůstávají oddanými rodiči všem jejich zvířatům, o která se starají, zatímco si s láskou vzájemně dopřáli tento čas pro sebe samotné, kdy budou žít odděleně,“ dodal mluvčí.

Zpěvačka a herec se rozcházejí po pouhých osmi měsících manželství, jejich dlouholetý vztah byl pořádně bouřlivý. Cyrusová a Hemsworth se několikrát rozešli, Australan ji o ruku žádal dokonce dvakrát.

Důvod rozchodu uveden nebyl, ale jistá vysvětlení se nabízí. Miley si například postěžovala, jak je pro lidi matoucí, že je vdaná. Před časem také uvedla, že nechce mít děti. Navíc byla přistižena při vášnivé líbačce se ženou, blogerkou Kaitlynn Carterovou.

Témata: Miley Cyrus Liam Hemsworth