William a Kate: Odklad cesty na Balmoral kvůli Harrymu a Meghan!

Britští princové William a Harry s manželkami 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 16:26

Ve Velké Británii se často píše o sporech princů Williama a Harryho a jejich manželek. Další díl půtek je na pořadu dne nyní, budoucí královský pár údajně odložil cestu na skotský zámek Balmoral. Mohou za to právě vévoda a vévodkyně ze Sussexu.

Princ Harry a jeho žena Meghan obdrželi první pozvánku na letní sídlo panovnice, skotský zámek Balmoral, jako pár. Královna Alžběta tam chce oslavit nedávné narozeniny americké manželky svého vnuka. Zato princ William a jeho manželka Kate budou chybět.

Podle vyjádření odborníka na dění v královské rodině totiž vévoda a vévodkyně z Cambridge čekají, až Harry a Meghan Balmoral opustí. Až poté vyrazí za královnou do Skotska i oni dva.

Expert Robert Johnson to uvedl pro Daily Mail s tím, že budoucímu královskému páru vadí třeba alarmistické názory Harryho, který uvedl, že kvůli záchraně planety chce mít maximálně dvě děti.

„Poslední procitnutí vévody ze Sussexu, kdy deklaroval, že budou mít s Meghan jen dvě děti, aby zachránili planetu, mohl pár z Cambridge popudit, protože už mají tři děti,“ konstatuje Johnson.

Meghan pak měla naštvat Kate svým angažmá v redakci magazínu Vogue. „Vévodkyně trvala na tom, že by bylo moc vychloubačné, kdyby se objevila na titulní straně, ale jaksi zapomněla zmínit, že Kate na ní před dvěma lety byla,“ dodává expert. 

Témata: Princ William Princ Harry Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)