Chování Meghan překročilo všechny meze: KONEC VEČÍRKŮ!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 14:24 | Aktualizováno: 11. srpna 2019 14:25

Vévodkyně Meghan a princ Harry přichází o přátele. Chování maminky malého Archieho na večírcích britské smetánky totiž překročilo všechny myslitelné meze. Co tak vadí přátelům jejího muže?

O tom, že vévodkyně Meghan boří dlouholeté tradice, se píše či přinejmenším spekuluje velice často. Zatímco někteří lidé nad tím mávnou rukou, jiní mají chování americké manželky prince Harryho dost. Svědčí o tom nové informace z Velké Británie.

Podle Mail on Sunday přestali princovi přátelé zvát Harryho a jeho ženu na večeře. Podle zdrojů britského nedělníku se Meghan nelíbí dlouholetá pravidla etikety večírků, které považuje za příliš tradiční a exkluzivní.

Vévodkyni údajně vadí, že hostitel rozhoduje o usazení hostů na místa, protože ona striktně vyžaduje, aby seděla vedle prince Harryho. Přítomným lidem pak vadí, jak otevřeně vyjadřuje city a náklonnost k manželovi, což se na podobných akcích nesluší. 

Pro večírky smetánky totiž platí striktní pravidla. Jedno z nich hovoří o tom, že pár by neměl sedět spolu, pokud vyjadřováním svých citů ruší ostatní hosty. Hostitel má navíc plné právo určit, kdo bude kde sedět. 

Královský pár se tak může ocitnout v izolaci od přátel, čehož by litoval především princ Harry. Ten už musel manželku o pravidlech vyjadřování citů na veřejnosti v minulosti poučit. Odmítl se s ní totiž držet za ruce, aby nepohoršil královnu Alžbětu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)