Vévodkyně Meghan lže? Křest malého Archieho prý bylo divadlo!

Křest Archieho Harrison Mountbatten-Windsora 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 13:25 | Aktualizováno: 10. srpna 2019 22:30

Vévodkyně Meghan čelí nechutným nařčením ze strany rodinných příslušníků. Nově si přisadila její sestra Samantha, která tvrdí, že křest malého Archieho bylo jedno velké divadlo. Jaké poskytla důkazy?

Už více než měsíc utekl od chvíle, kdy princ Harry a vévodkyně Meghan nechali pokřtít svého prvorozeného syna Archieho. Jenže v médiích se objevují šílené spekulace o tom, že šlo jen o divadlo před davy fanoušků královské rodiny. Kdo za takovými teoriemi stojí?

V rámci rozhovoru pro Daily Star je vypustila do světa 54letá nevlastní sestra. „Všechno kolem křtu na mě působí falešně a upravené photoshopem,“ prohlásila Samantha Markleová. Dodala také, jak ji štve, že Meghan vyměnila vlastní rodinu za tu královskou.

Samantha evidentně nemůže slavnějšímu sourozenci přijít na jméno. „Jsem překvapená, že ten kostel nevzplál, když do něj vstoupila,“ nechala se slyšet sestra vévodkyně.

Na závěr ještě doplnila, že nechápe, jak může Meghan jít do kostela, když jejich otce ignoruje a dělá mu strašné věci. „Můj otec se k ní choval hezky, ani všechno PR na světě neospravedlní její činy. Doufám, že jí ta vina sežere,“ řekla na rovinu Samantha.

Křest malého Archieho proběhl 6. července za účasti zhruba 25 hostů. Kromě hrdých rodičů nechyběli princ William s manželkou a otcem Charlesem, naopak panovnice Alžběta si plnila jiné královské povinnosti.

Témata: Meghan Markle Samantha Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)