Jennifer Anistonová a Přátelé! Jak pracuje na návratu seriálu?

Jennifer Aniston v dobách seriálu Přátelé 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 12:15 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 12:56

Jennifer Anistonová pracuje na návratu seriálu Přátelé na obrazovky, seč jí síly stačí. Nedávno změnila taktiku přemlouvání kolegů, když veřejně připustila, že v comeback věří, teď vytáhla další zbraň. Ostatním hercům se totiž rozhodla připomenout, jak skvěle se tenkrát všichni měli.

Jennifer Anistonová mluví z původního obsazení legendárního seriálu Přátelé, od jehož prvního vysílání letos uplyne čtvrtstoletí, nejčastěji o možném comebacku, zatímco především mužská polovina o něm nechce ani slyšet. Jenže oblíbená hollywoodská herečka dělá všechno možné, aby kolegy k návratu přesvědčila.

Svědčí o tom vyjádření, které nadiktovala magazínu InStyle, na jehož titulní straně se v těchto dnech objevuje už poněkolikáté. V něm se bývalka Brada Pitta rozhodla kolegům z Přátel připomenout, jak se společně náramně bavili.

„Když Přátelé začali, zírali jsme všichni s vykulenýma očima. Nevěřili jsme, co se děje, nikdo neměl ani ponětí, co přijde. Courteney Coxová nedávno zveřejnila starou fotku nás v letadle ještě předtím, než začali seriál vysílat. Vzpomínám si, jak jsem nechápala, že tohle je můj život. Byla jsem nesmírně vděčná,“ vzpomíná seriálová Rachel.

Díky Přátelům prý Anistonová nalezla sebedůvěru, dodnes je považuje za zkoušku důvěry. „Chybí mi hodně věcí z tehdejší doby. Měla jsem strašně zábavnou práci. Chybí mi ti lidé, které miluji a respektuji tak, že to ani neumím slovy vyjádřit. Takže ano, v těchto dnech jsem strašně nostalgická,“ dodala herečka.

I tato slova svědčí o změně taktiky, kterou Jennifer k návratu Přátel zaujala. „Když jsem na pokračování řekla ‚ne‘, nikam to nevedlo, stejně jako ‚možná‘. Tak jsem teď chtěla zkusit říct ‚ano‘, uvidíme, co se stane. Je mi to líto. Já vážně nevím, jestli se to někdy uskuteční,“ řekla nedávno Entertainment Tonight. Fanoušci po celém světě doufají, že ano.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé