Meghan opět šokovala chováním: Dostala jasný a stručný návod!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 12:45

Vévodkyně Meghan nenaslouchá výtkám ani radám ohledně nevhodného chování na veřejnosti, na které ji upozorňují členové královské rodiny, ale i nejrůznější odborníci. Právě jeden takový expert nyní přispěchal s jasným a stručným návodem, který by snad Meghan mohla následovat.

Vévodkyně Meghan se kolem britské královské rodiny točí už tři roky, ani to však evidentně není dostatečně dlouhý čas na to, aby se seznámila s veškerými standardy chování, které se od tak vznešené osoby vyžadují. Často totiž slýcháme o nejrůznějších přešlapech, které má americká manželka prince Harryho na svědomí.

Pár rad od srdce chce Meghan dát i královna Alžběta, která ji pozvala na návštěvu letního sídla panovnice, skotského zámku Balmoral. Proslýchá se také, že pověřila hraběnku Sophii, aby se stala neoficiální mentorkou vévodkyně. Své rady ovšem poskytují i lidé, kteří s královskou rodinou nemají moc společného.

V televizním pořadu Good Morning Britain se kupříkladu ozvala spisovatelka královských biografií Lady Colin Campbellová a na Meghan nenechala nit suchou. „Mám velmi špatný pocit, že Meghan potřebuje teprve pochopit věci, kterým ještě nerozumí. Je propastný rozdíl mezi tím být celebritou, která se snaží dostat ze dna na vrchol, a mezi tím být členkou královské rodiny,“ řekla na rovinu.

Spisovatelka má ovšem pro Meghan zdánlivě jednoduchý návod, jak se s celou situací vypořádat. Vzhledem ke schopnostem vévodkyně by neměl být problém podle něj postupovat. „Je to herečka, měla by k tomu přistupovat jako k nové roli,“ má jasno Campbellová.

Přiznejme si však, že formální a striktně vymezená role uvnitř královské rodiny je něco jiného než postava, kterou pro Meghan napsali hollywoodští scénáristé. Navíc se kdykoliv může přihodit něco, co ve scénáři rozhodně nebylo.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)