Jasmina Alagič má jasno: Ani malý Sanel tuhle věc nezmění!

Jasmina Alagič a její manžel Rytmus 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 9:31

Jasmina Alagič má jasno o tom, jak by měl vypadat partnerský život s manželem Rytmusem po narození syna Sanela. Ani malé miminko není podle slov balkánské krásky schopné změnit jednu zásadní věc týkající se jejich vztahu.

Zítra to budou dva týdny, co se pohledná Jasmina Alagič stala maminkou synka Sanela, kterého má se svým manželem Rytmusem. Oba novopečení rodiče si zatím snaží především zvykat na novou roli, ale jednu věc ve svém partnerském životě změnit odmítají. Nedokáže to ani prvorozený potomek, ať by se snažil, jak chtěl.

Včera se totiž balkánská kráska rozepsala na instagramovém profilu a dala jasně najevo, o co nechce přijít ani poté, co se celý svět začal točit především kolem malého Sanela. „Chci, abychom si stále uvědomovali, že nebýt nás dvou, není náš syn, nezanedbávali náš vztah na úkor rodičovství, nedávali jedno před druhé, ale dokázali zkombinovat rovnocenně oboje,“ píše Jasmina.

„Chci být stále tvoje ‚frajerka‛, která se Tebou nechá balit a bude se snažit v rámci možností vypadat co nejhezčí pro Tebe a zároveň být skvělou mámou pro našeho syna. Jedno ruku v ruce s druhým,“ vzkázala novopečená manželka Rytmusovi.

Jasmina Alagič se za Rytmuse provdala v polovině května po asi ročním vztahu. Rapper dříve randil kupříkladu s Darou Rolins. Svatební obřad proběhl na malebném zámku Pezinok nedaleko Bratislavy.

Modelka a moderátorka kráčela před oltář už těhotná. Prvorozený syn Sanel se hvězdnému páru narodil předminulý pátek v porodnici jedné z nejprestižnějších soukromých klinik v Bratislavě. Účet za porod se podle informací slovenských médií vyšplhal na 3200 eur, což dělá v přepočtu asi 82 tisíc korun.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)