Rytmus promluvil o synovi: Jaké sny chce Sanelovi splnit?

Rytmus a Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 15:33 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 21:44

Rytmus si druhým týdnem zvyká na novou životní roli otce malého syna Sanela. Rapper, který ve svých skladbách váží každé slovo, se teď na sociální síti rozepsal o tom, jaké sny si splnil a jaké by rád splnil svému chlapci.

Jasmina Alagič nám v posledních hodinách názorně ukázala, jak si zvyká na roli novopočené maminky, když vyrazila s malým Sanelem na dlouhou procházku k vodě. A co hrdý otec, který na potomka dlouho čekal? Rapper Rytmus se ze svých pocitů vypsal na sociální síti Instagram.

„Kdysi bylo mým snem posouvat levely v rapu (ještě stále je), mít bohatou kariéru, cestovat, užívat si a nemyslet na následky,“ svěřil se hudebník. „Dnes je mým snem být dokonalým manželem, který bude dělat svou ženu šťastnou a hrdou. O kterou se budu starat, chránit a budu pro ní milující muž,“ pokračoval.

Na malého synka došla řeč až poté. „Můj další sen je být dokonalým otcem, který svého syna nasměruje, bude mu naslouchat a udělá všechno pro to, aby byl sám sebou a dokázal najít štěstí jako jeho rodiče. Chci tak moc? Doživotní ‚StreetDreamer‛, který má jasno,“ vzkázal Rytmus svým fanouškům.

Sanel přišel na svět předminulý pátek v porodnici jedné z nejprestižnějších soukromých klinik v Bratislavě. Účet hvězdného slovenského páru za porod se podle informací slovenských médií vyšplhal na 3200 eur, což dělá v přepočtu asi 82 tisíc korun.

Rytmus a Jasmina za sebou mají celkově vydařený rok. Už několik týdnů před narozením prvorozeného syna si řekli „ano“ během pohádkové svatby na malebném zámku Pezinok nedaleko Bratislavy.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič