Michael Jackson: Pokojská krále popu řekla, co se dělo na ranči Neverland!

Michael Jackson 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 12:55

Michael Jackson nemá klid ani 10 let po smrti a dopřát mu ho nechce ani bývalá manželka Lisa Marie Presleyová, která o jejich soužití připravuje knihu. Jenže o vztahu dvou hvězd se nyní rozpovídala pokojská krále popu a je to poměrně pikantní čtení.

Pozůstalí Michaela Jacksona se děsí dne, kdy vyjde kniha Lisy Marie Presleyové, která krátce byla manželkou „krále popu“. Před pár dny vyšlo najevo, že šokující příběh prodala vydavatelství, ale už nyní se dá zjistit, co může být jejím obsahem. Pro britský deník The Sun totiž o vztahu někdejších manželů promluvila pokojská Adrian McManusová.

„Když spolu randili, vešla jsem do jeho pokoje, který zaváněl ženským parfémem. To nebylo normální,“ vzpomíná pokojská s tím, že pod postelí někdy našla podprsenku. „Myslím, že se mě snažil přesvědčit, že mezi nimi něco bylo. Přesto jsem byla vždycky na pochybách,“ svěřila se deníku.

McManusová si nevzpomíná, že by Lisa Marie byť jen jednou jedinkrát přespala v Jacksonově ložnici, natož aby je spolu viděla v posteli. Presleyová prý přebývala v jiném z pokojů, kam za ní zpěvák nikdy nechodil.

„Běžně chodili po domě ruku v ruce a povídali si. To dělali před zaměstnanci. Jednou je nafotili při romantických scénách, ale všechno mi to přišlo nahrané,“ popsala pokojská a pokračovala: „Nikdy jsem je neviděla se políbit. Jiskření mezi milenci tam prostě nebylo.“

Na závěr si Adrian nechala šokující svědectví o dětech na ranči Neverland. „Když ona odešla, Michael se o ní a čase s ní stráveném vůbec nebavil. Vzpomínám si, že když odešla, někdy po pár hodinách přišly děti, kterým věnoval veškerou pozornost,“ dodala McManusová.

Témata: Michael Jackson Ranč Neverland