ŠOK: Jennifer Aniston a "BITKA" s Angelinou Jolie? Hysterická scéna a ostré výhrůžky!

Jennifer Aniston a Angelina Jolie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. srpna 2019 9:55 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 21:43

Hollywoodské star Jennifer Aniston a Angelina Jolie nemají společnou jen hereckou kariéru, ale i muže, o jehož lásku obě bojovaly. Nyní se kvůli Bradu Pittovi údajně pěkně nesnáší! Tvrdí to řada zahraničních médií, má to ale háček.

Ostré hádky mezi Jolie a Aniston se mají podle médií táhnout už od loňského roku. Upozornil na ně magazín In Touch, který uvedl, že Jolie popadl amok, když se dozvěděla o údajných plánech Aniston mít s Bradem Pittem dítě.

Tehdy sice mluvčí obou žen něco takového vyvrátili, netrvalo ale dlouho a objevil se další skandál. Podle magazínu OK! se měly obě herečky pohádat o to, kdo je větší hvězdou Netflixu.

Následně zveřejnil NW zprávu o tom, že Jolie dala Aniston nůž na krk, když ji varovala, aby zůstala daleko od Pitta a jejich dětí. Letos na jaře NW vydal další článek, v němž uvedl, že Jolie se Aniston pomstí tak, že se s pojí s jejím bývalým partnerem Justinem Therouxem.

V červnu se objevil článek od New Idea, který tvrdí, že Aniston chytla hyserický záchvat kvůli rozvodu Pitta s Jolie. Údajně s ním chce pokračovat ve vztahu, který už před lety skončil.

Server GossipCop, který se věnuje vyvracení mýtů o celebritách, ale tvrdí, že nic z toho není pravda. Herečky totiž mezi sebou údajně nemají vůbec žádný vztah, a to ani pozitivní, ani negativní.

Témata: Jennifer Aniston Angelina Jolie