Vévodkyně Meghan přání neocenila? Takhle mluvila o narozeninách!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 19:13

Vévodkyně Meghan trpí během narozenin pocity méněcennosti? Jelikož je řeč o jedné z celosvětově nejpopulárnějších osob, zní to divně, ale je to pravda. Sama manželka prince Harryho popsala, co se jí honí hlavou.

Vévodkyně Meghan o uplynulém víkendu oslavila 38. narozeniny a logicky obdržela spoustu přání od členů britské královské rodiny, ale také od lidí po celém světě, jelikož dnes patří k celosvětově nejznámějším osobnostem. Zatímco dnes si sama sebe a toho, čeho dosáhla, bezpochyby váží, v minulosti si narozeninové dny úplně neužívala.

„Moje dvacetiny byly hrozné – neustále jsem sváděla vnitřní boj, lámala si hlavu se svou váhou, svým stylem, svou touhou být oblíbená, módní, chytrá, jako všichni ostatní,“ svěřila se Meghan už dávno na svém blogu The Tig. „Když jsem byla náctiletá, bylo to dokonce horší, bojovala jsem s tím, jak zapadnout a co to vlastně znamená,“ prozradila tenkrát.

Dnes velice populární manželka prince Harryho zkrátka mívala úplně odlišné starosti než dnes. „Moje střední škola byla rozdělená na skupinky: černé dívky a bílé dívky, holky z Filipín a z latinské Ameriky. Jako míšenka jsem zapadala tak nějak mezi,“ dodala tehdy v roli bloggerky. 

Letos naopak Meghan obdržela opravdu výjimečný dárek - pozvání na skotské letní sídlo královny Alžběty. „Pro Meghan je to jasný důkaz, že obdržela toto pozvání. Je to velká čest. Budou slavit její narozeniny, cateringový tým pro ni upeče dort. Královna jí předá dárek. Není žádným tajemstvím, že Balmoral je nejoblíbenějším místem Její královské výsosti, proto je pozvánka tak speciální,“ prozradil nedávno zdroj deníku The Sun. Pocity méněcennosti se tam u vévodkyně dostaví jen těžko.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)