Vévodkyně Meghan a princ Harry pod palbou: Drsný výsměch Z ČESKA!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. srpna 2019 16:47 | Aktualizováno: 6. srpna 2019 22:37

Princ Harry před nedávnem prozradil, že s vévodkyní Meghan zřejmě u jednoho dítěte nezůstanou. Zároveň jich ale neplánují tolik, co jeho bratr William s vévodkyní Kate. Důvod, který k tomu uvedl, je ale trochu bizarní.

Britský princ Harry se v rozhovoru s bioložkou Jane Goodallovou nechal slyšet, kolik by si přál mít dětí. Legendární vědkyně totiž uvedla, že si přeje, aby lidé neměli „příliš mnoho dětí“, aby nezatěžovali životní prostředí a klima.

Na to jí Harry podle deníku The Sun skočil do řeči a prohlásil: „Dvě jsou maximum!“ Tím ukázal, že ani on nechce planetu Zemi příliš zatěžovat.

„Vždycky jsem si myslel, že nám tohle místo propůjčili. Jistě, že s intelektem, jaký máme, jak jsme se dokázali vyvinout, bychom měli být schopni zanechat po sobě něco lepšího pro další generace,“ dodal Harry.

Netřeba upozorňovat, že jeho slova vyvolala na sociálních sítích menší bouři. A to nejen v Británii, ale i v Česku. Zaujala například známého internetového publicistu Daniela Dočekala.

Ten přišel s nápadem, jak by Harry s Meghan mohli opravdu ulevit životnímu prostředí. "Harry a Meghan chtějí pouze dvě děti. Neradi by zatěžovali klima" ... ano, to je výborná myšlenka. Možná když nebudou mít žádné, tak to klima zatíží ještě méně," vysmál se jim na sociální síti!

Témata: Meghan Markle Princ Harry