Jasmina Alagič si zvyká na novou roli: Upřímná slova maminky!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 12:14 | Aktualizováno: 6. srpna 2019 22:33

Jasmina Alagič a její manžel Rytmus mají už týden doma svého prvorozeného syna Sanela, kterého novopečená maminka nyní poprvé vzala na delší procházku v kočárku. A jak upřímně přiznala, po komplikovaném porodu to nebylo vůbec nic jednoduchého.

Jasmina Alagič si zvyká na novou roli maminky, předminulý pátek totiž v jedné z nejprestižnějších bratislavských soukromých klinik přivedla rapperu Rytmusovi na svět syna Sanela. Soudě podle jejího instagramového profilu to zatím zvládá velice dobře, přinejmenším to svým příznivcům alespoň sama tvrdí.

„Mám nového nejlepšího kamaráda na výlety!“ vzkázala balkánská kráska od vody, kam došla i s kočárkem s malým Sanelem. „Dnes máme za sebou první takový delší a řeknu Vám, že ačkoliv je Sanel (klepu) skvělé miminko, dá to zabrat. Spolu, Sanelko můj, projdeme všechna krásná místa na světě,“ dodala Jasmina.

Novopečenou maminku pod příspěvkem obdivují ostatní matky, které se diví, že krátce po komplikovaném porodu císařským řezem si Jasmina troufá na takové výkony. Předmětem bouřlivé diskuze se však stal i „druhý nejlepší kamarád na cesty“.

Za něj moderátorka označila kočárek od nejmenované firmy, kterému se evidentně snaží dělat dobré jméno, jenže alespoň podle některých lidí dost nešikovně. „Nějak se mi nechce věřit, že váš kočárek s těma kolečkama zvládne terén v lese,“ ozvala se jedna z fanynek. Následovala debata, v níž se někteří lidé zastávali Jasminy, jiní zase dávali za pravdu autorce citovaného komentáře.

Rytmus a Jasmina za sebou mají vydařený rok. Už před narozením syna Sanela si řekli „ano“ během pohádkové svatby na malebném zámku Pezinok nedaleko Bratislavy.

Témata: Jasmina Alagič