Meghan si žije královsky už roky: Soukromí vévodkyně odhaleno!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 10:13

Meghan je členkou královské rodiny už nějaký čas, ale královsky si evidentně žila už v dobách své herecké kariéry. Najevo to vychází až nyní, kdy se objevily fotky ze soukromí vévodkyně, konkrétně snímky jejího domu, v němž přebývala v Los Angeles. Ten je právě na prodej.

V červnu uplynuly tři roky od chvíle, co se vévodkyně Meghan seznámila se svým budoucím manželem, princem Harrym, členem britské královské rodiny. Americká herečka si však královsky žila už dříve, než svého muže potkala. Jak informuje server Cosmopolitan, nyní máme jedinečnou možnost se o tom přesvědčit.

Možné je to díky webové stránce s realitami Homes.com, která zveřejnila některé fotky losangeleské rezidence, kde Meghan žila v době, kdy se ještě snažila udělat díru do světa v Hollywoodu.

Koloniálně laděný dům stojí na adrese Hancock Park a podle webu jsou jeho součástí čtyři ložnice a tři koupelny. Pokud jste se tedy domnívali, že takového komfortu se vévodkyně dočkala až poté, co se přivdala do britské královské rodiny, jste na omylu.

Její někdejší kalifornskou rezidenci si však nemusíte prohlédnout jen virtuálně, ale i osobně. Web Homes.com totiž nemovitost nabízí k prodeji, v takovém případě ovšem budete potřebovat minimálně 1,8 milionu dolarů (41,4 milionu korun).

Dnes už si Meghan ale žije doslova královsky. Spolu s Harrym se přestěhovali z Kensingtonského paláce, který sdíleli s princem Williamem a jeho ženou Kate, do Frogmore Cottage, sídla, které prošlo nákladnou úpravou za zhruba 70 milionů korun, tedy téměř za dvojnásobek prodejní ceny jejího losangeleského domu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Frogmore Cottage