SVATBA HVĚZD! Heidi Klum si vzala Toma Kaulitze!

Heidi Klum ve svatebních šatech 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. srpna 2019 14:41

Německá topmodelka Heidi Klumová a kytarista německé skupiny Tokio Hotel Tom Kaulitz uspořádali v sobotu velkolepou svatební party na italském ostrově Capri.

Podle listu Bild si šestačtyřicetiletá modelka a devětadvacetiletý hudebník řekli své "ano" na luxusní jachtě Aristotela Onassise a svatební obřad vedl Kaulitzův bratr - dvojče Bill. Oficiálně ale nebyla svatba potvrzena, napsala agentura DPA.

Nevěsta v bílých šatech bez ramínek přišla bosa na jachtu, kde ji na květinami vyzdobené palubě čekal ženich. "A nyní se můžete políbit, Tome a Heidi Kaulitzovi," popsal průběh obřadu z místa reportér Bildu.

Přirozeně jsme poctěni, když prominenti jako Klumová pozitivně podpoří image Capri, uvedl úřad starosty ostrova v Neapolském zálivu. Nahlédnutí do dokumentů ale ukazuje, že ani "signora Klumová" ani "signor Kaulitz" se kvůli svatbě na radnici nepřihlásili. Možná to byla jen soukromá, symbolická oslava, naznačila podle DPA pracovnice obecního úřadě.

Už několik měsíců se šíří spekulace, že Klumová a Kaulitz se vzali už v únoru. Ženichův bratr Bill k tomu před časem televizi RTL řekl: "Můžu vám prozradit jedno: svatba teprve bude." Nyní se šušká, že obřad řídil jako člen internetové církve. Není zatím jasné, zda Klumová bude napříště nosit dvojí příjmení a používat zkratku HKK.

Klumová má za sebou už dvě manželství a je matkou čtyř dětí. Prosadila se i jako moderátorka, zahrála si ve filmech a navrhla vlastní módní kolekce. Kaulitz byl jednou krátce ženatý s královnou krásy Riou Sommerfeldovou. S Klumovou se poznali začátkem roku 2018 na oslavě narozenin designéra Michaela Michalského a zasnoubili se koncem téhož roku, kdy supermodelka umístila na svůj instagram jejich společnou fotografii, na níž ukazuje diamantový prsten a ke které připsala: "Řekla jsem ano."

Témata: Heidi Klum Tom Kaulitz