Kate a William: Tajná dovolená za JEDEN A PŮL MILIONU!

Princ William a vévodkyně Kate s dětmi 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. srpna 2019 11:37 | Aktualizováno: 4. srpna 2019 22:04

Vévodkyně Meghan není jediná, kdo utrácí peníze daňových poplatníků. Za neuvěřitelnou sumu si dopřála dovolenou i vévodkyně Kate s rodinou. Na místě, na které se novináři jen tak nedostanou.

Ostrov Mustique se nachází v Karibiku a vyznačuje se tím, že se na něj prakticky nedá dostat. Je totiž soukromý a každý návštěvník musí projít pečlivou registrací.

Není proto divu, že toto místo k rekreaci využívají ty největší hvězdy, včetně hudebních star. Nyní sem zamířila královská rodina. A jak jistě tušíte, majitel ostrova si takový luxus nechá náležitě zaplatit.

Vévodkyně Kate, princ William, jejich děti George, Charlotte a Louise, a jejich prarodiče Mike a Carole Middletonovi si na dovolenou vyrazili už před dvěma týdny a nyní už jsou zpět. Rozhodně ale mají na co vzpomínat.

K dispozici měli 18metrový bazén, několik ložnic s výhledy na moře, vlastní personál, jídelnu plnou těch nejluxusnějších pokrmů, a samozřejmě spoustu sportovních aktivit. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Peeking out from the shade by the side of the infinity pool at Opricot. Just taking a break from the breathtaking views and the sun! Did you know that Opricot was designed by Paolo Piva, the renowned Austrian-Italian architect? #mustique #mustbemustique

Příspěvek sdílený Mustique (@mustiqueisland), Čen 13, 2019 v 8:26 PDT

Takový luxus samozřejmě není zadarmo. Za dvoutýdenní dovolenou královská rodina zaplatila neuvěřitelných 56 tisíc liber, tedy více než jeden a půl milionu korun!

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)