Dara Rolins: Šokující slova o druhém dítěti!

Dara Rolins 36

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. srpna 2019 20:01 | Aktualizováno: 3. srpna 2019 22:01

Není tajemstvím, že Rytmus alias Patrik Vrbovský chtěl mít se zpěvačkou Darou Rolins dítě. Bylo to ale opravdu tak, jak raper tvrdil? Podle Dary ne tak docela!

Když po sedmi letech vztah Rytmuse a Dary skončil, bylo to pro mnohé překvapením. Pár se totiž netajil tím, že se pokoušel o dítě. Zpěvačka už sice dceru má, ale nechala se slyšet, že s Patrikem by ještě jedno chtěla.

Jenže pak přišel poměrně tvrdý rozchod. Rytmus rychle našel útočiště v náručí mladší slovenské moderátorky Jasmíny. A do světa začal vytrubovat, že nikdy nebyl spokojenější, čímž Daru pořádně ranil.

Zřejmě i proto zpěvačka naznačila že vztah s Rytmusem postupem času skomíral a postupně mizela i touha po dítěti. „Na začátku našeho vztahu jsem dítě s Patrikem taky moc chtěla, a po čase, po společném nažívání, jsem přesně tak intenzivně cítila, že s ním dítě nechci,“ prozradila Rytmu života Dara.

Zpěvačka sice tvrdila, že kdyby tomu osud chtěl a otěhotněla by, tak by se tomu nebránila. Nakonec je ale ráda, že druhé dítě nemá!

"Z mé strany přišlo v jednu chvíli úplně jednoznačné rozhodnutí, že nechci, tak to dopadlo asi nejlíp, jak to dopadnout mohlo," řekla Sedmičce zpěvačka.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)