Vévodkyně Meghan je hrozba? DĚSIVÉ INTRIKY!

Meghan Markle a Alžběta II. 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. srpna 2019 13:38 | Aktualizováno: 2. srpna 2019 17:50

Vévodkyně Meghan Markle je hrozba pro trůn. Členové Buckinghamského paláce se jí proto chtějí zbavit. Tvrdí to spisovatelka Anna Pasternaková, která se zabývá historií britské královské rodiny.

„Meghan je jako granát, který byl hozen do tohoto archaického systému. Už došlo o několika výbuchům a další podle mě budou následovat,“ tvrdí spisovatelka.

„V jistém smyslu Meghan oživila ducha Wallis a já doufám, že lidé ji vnímají jako laskavou, vtipnou, věrnou a důstojnou osobu, která se nespravedlivě stala nejvíce očerňovanou ženou na světě,“ uvedla podle serveru Express na účet Wallis Simpsonové.

„Mám i Meghan a Harryho obavy. On je lidový princ, stejně jako Edward byl lidovým králem. „Obávám se, že pokud Meghanina a Harryho hvězda vystoupá příliš vysoko, že budou vnímáni dvořany, které princezna Diana označovala za muže v šedém, jako hrozba pro dědice,“ tvrdí.

„Ona nemůže nastavovat agendu, musí držet linii a podporovat monarchu a dědice. Nemyslím si, že si to uvědomuje,“ varuje autorka, která se zaměřuje na královskou rodinu.

Témata: Meghan Markle