Rytmus je ze Sanela hotový: Nezvládá snad péči o syna?

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 11:34

Rytmus už je týden hrdým otcem syna Sanela, kterého má s manželkou Jasminou. Život s miminkem je však plný novinek, proto se rapper rozepsal o svých pocitech na sociální síti. Neopomněl přitom ani často propírané téma reklamy na koncert na fotkách syna.

Dlouho si užíval, cestoval, plnil sny, ale role otce se s tím nedá srovnávat. To tvrdil rapper Rytmus poté, co si s manželkou Jasminou přivezli domů syna Sanela, který je právě dnes na světě přesně týden. A hudebník se jej stále nemůže nabažit. „Jsem z něho hotový,“ napsal k novému společnému snímku na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Srp 1, 2019 v 12:01 PDT

Na zmíněné sociální síti se také poprvé vyjádřil k tomu, proč přes fotografie dává proužek, na kterém propaguje blížící se koncert. Zatímco někteří lidé jej kritizují kvůli reklamě, jiní si z něj pouze utahují. Vystřelil si z něj například český stand-up komik Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy.

„Jen aby se nezapomnělo. Vodoznak dávat budu. Kvůli tomu, že pseudomédia neumí žít bez mého instagramu a rádi by vydělávali a dělali si čtenost na mých fotkách, které kradou. Můj instagram – moje pravidla – moji fans,“ vysvětlil rapper.

Sanel se narodil minulý pátek v porodnici jedné z nejprestižnějších soukromých klinik v Bratislavě. Účet hvězdného slovenského páru za porod se podle informací slovenských médií vyšplhal na 3200 eur, což dělá v přepočtu asi 82 tisíc korun.

„Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se hrdý otec po porodu. „Jsem máma! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá,“ dodala po porodu novopečená maminka Jasmina.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič