Nadšený STALLONE! Rambo 5: Last Blood má nový plakát! Herec vypadá velice...

Rambo V: Last Blood 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. srpna 2019 19:29

Sylvester Stallone se vrací v kultovní roli ostříleného válečného veterána Ramba. Už v září vtrhne do kin pátý a poslední díl série, který bezesporu nadchne každého fanouška klasických akčních filmů. Není na svou roli ale herec už trochu starý?

Za necelé dva měsíce dorazí legendární Sylvester Stallone, pravděpodobně naposledy, do kin jako válečný veterán z Vietnamu John Rambo. Pár týdnů před premiérou se herec pochlubil fanouškům na Instagramu další novinkou.

Vytasil se s oficiálním filmovým plakátem, který je vyveden v podobném stylu jako plakát předcházejícího dílu. Za červeným nápisem se pyšně činí samotný Stallone, tentokrát ale nůž vyměnil za luk.

Právě nůž je přitom ikonickou zbraní, která je se sérií Rambo spjatá už od prvního dílu. Luk se přidal až později, stal se Rambovou zraní číslo 2 až od druhého dílu série.

Navzdory tomu, že Stallone vypadá na plakátě stále skvěle, svůj věk už nezapře. Barevné vyvedení sice skrývá rozdíly mezi vráskami a svaly, přesto lze vidět, že se Stallone rozhodl ukončit sérii právě včas. Doufejme jen, že bude stát za to. 

Témata: Rambo V: Last Blood Sylvester Stallone