Eugenie vyběhla s Kate i Meghan: Princezna jim uzmula velký primát!

Princezna Eugenie 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 14:14 | Aktualizováno: 1. srpna 2019 22:29

Princezna Eugenie předběhla vévodkyně Kate a Meghan a vyfoukla jim jeden velký královský primát. Celá záležitost, která vyšla najevo v posledních hodinách, souvisí s charitativní činností dcery prince Andrewa.

Ženy v britské královské rodině bojují o své místo na výsluní různě. Nejpopulárnější jsou kromě královny Alžběty samozřejmě obě vévodkyně, Kate a Meghan. Právě manželka prince Harryho se nyní snaží zviditelnit tím, že přijala roli hostující editorky magazínu Vogue. Jeden primát jim oběma však nyní přímo před nosem vyfoukla jiná členka rodiny.

Zahraniční média o tom informují jako o „velkém královském technologickém poprvé“. Na svědomí jej má princezna Eugenie, dcera prince Andrewa a jeho nezvedené manželky Sarah Fergusonové, která svého času svými skandály děsila Buckinghamský palác. To její dcera reprezentuje monarchii mnohem lépe a teď jako první člen královské rodiny startuje vlastní podcast.

Popularita podcastů, mluvených zvukových záznamů konkurujících rozhlasovému vysílání, každým rokem stoupá, což si nejspíš uvědomila i Eugenie. Obsah podcastu bude úzce souviset s její charitativní činností, která je obvyklou náplní práce členů královské rodiny. Princezna se věnuje boji proti otroctví, po celém světě je údajně i dnes přes 40 milionů otroků.

„Nastal čas o tom mluvit, všichni to máme na mysli. Budeme to dělat pro lidi, kteří se nemohou ozvat a promluvit o své situaci tak, jako to můžeme udělat my,“ prozradila princezna Eugenie Instagram TV něco málo o připravovaném podcastu.

Devětadvacetiletá princezna Eugenie je na rozdíl od své matky Sarah, po rozvodu s Andrewem dnes již bývalé členky královské rodiny, svědomitá, účastní se prakticky všech královských akcí. Loni v říjnu se vdala za obchodníka Jacka Brooksbanka.

Témata: princezna Eugenie Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)