Jaromír Jágr poslal všem ženám jasný vzkaz!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 10:53 | Aktualizováno: 1. srpna 2019 18:56

Jaromír Jágr už to z minulosti dobře zná. Jakmile je nezadaný, projevuje o něj zájem spousta krásných žen, avšak hokejista pro ně má jasný vzkaz. Hokejové zápasy sice vyhrává na běžícím páse, ale v osobním životě to s ním prý žádná výhra není.

Jaromír Jágr na úterním hokejovém utkání svých kladenských Rytířů v Litvínově koketoval s černovlasou zaměstnankyní domácího klubu Renátou Hlaváčovou, která médiím prozradila, že jí legendární hokejista řekl, že je „moc hezká na to, aby fandila Litvínovu“. I kvůli těmto slovům se pod příspěvkem na Jágrově facebookovém profilu rozjela bouřlivá diskuze.

Populární sportovec totiž článek o milém setkání s černovláskou sdílel, jenže se ukázalo, že jeho komentáře na adresu žen ze severočeského města se nepotkaly jen s pozitivní odezvou. „Dycky Litvínov!“ vzkázala jasně Iva a vzápětí si posteskla: „A to jsem ve svém dospívání doufala, že si Tě vezmu za muže!“

Věčný starý mládenec Jágr, který je po rozchodu s Veronikou Kopřivovou opět nezadaný, to nečekaně nenechal bez odpovědi. „Haha, no nevím, jestli by to tenkrát pro tebe byla výhra,“ konstatoval hokejista. „Ale lepším se,“ dodal.

Další z dychtivých fanynek pak zareagovala na Jágrova slova v doprovodném textu k příspěvku, kde psal, že i „my Rytíři Kladno hledáme mladá atraktivní děvčata a rádi použijeme tuhle skvělou taktiku“, kdy u trestné lavice stojí pěkná slečna, kterou v Litvínově byla černovláska Renáta.

„Jak moc mladé musí být?“ zeptala se Petra. „Já nevím, je to pro hostující tým,“ odvětil Jágr. A do diskuze pod příspěvkem se nakonec zapojila i tajemná Renáta. „Ráda bych jen podotkla, že jsem se vedle trestné lavice postavila sama, abych si s mistrem udělala fotku. Nic víc, nic míň,“ vysvětlovala fanouškům hokejové legendy.

Témata: Jaromír Jágr