Michael Schumacher všechny šokoval: Takovou změnu nikdo nečekal!

Michael Schumacher

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2019 18:41 | Aktualizováno: 31. července 2019 22:55

Jak je na tom Michael Schumacher? Na veřejnost tak pronikly další nové zprávy o stavu legendárního jezdce Formule 1! Schumacher na konci toku 2013 utrpěl vážná zranění halvy při lyžování. Od té doby se na veřejnosti neukázal.

Rodina pilota F1 je na informace velmi skoupá a pečlivě si střeží soukromí, což se fanouškům Michaela Schumachera samozřejmě příliš nelíbí! i po letech se totiž doslova třesou na každou informaci o jejich miláčkovi. Na veřejnost se tak dostávají zprávy především díky přátelům, kteří mají i dnes k Michaelovi přístup.

V Schumacherově domě ve Švýcarsku se kromě lékařského personálu pohybuje jen rodina a nejbližší přátelé – mezi které patří Jean Todt, bývalý šéf stáje Ferrari. „Michael udělal pokrok, sledovali jsme spolu závody F1," prozradil teď Todt v rozhovoru pro rádio Monte-Carlo.

„Michael nám chybí. Stále bojuje, nevzdává se. Je to můj velký přítel, výjimečný nejen pro motosport, ale i jako člověk, " řekl Todt a dodal: „Vždycky jsem opatrný, když něco řeknu. Je však pravda, že jsem sledoval závody F1 s Michaelem."

Ani pět a půl roku po nehodě na rodinné lyžování ve francouzských Alpách svět neví, jak na tom sedminásobný šampion F1 vlastně je. Todt ovšem čas od času legendu formule navštíví a vždy prozradí pár detailů o Schumacherově stavu.

„Naše přátelství už nikdy nebude takové jako kdysi. Vždyť už neumíme stejně komunikovat jako kdysi. Jen tolik mohu říci, že rodina se o něj stará, jak se patří, a on jako vždy statečně bojuje,“ popsal Francouz, kterého z Michaelovou rodinou váže dlouholeté přátelství.

Témata: Michael Schumacher Ferrari Formule 1