Rytmus a Jasmina jsou rodiči: Dramatický porod syna Sanela!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 12:14

Rytmus a Jasmina Alagič se v pátek stali rodiči syna Sanela za poměrně dramatických okolností, které vyšly najevo až v tomto týdnu. Co se dělo v porodnici jedné z prestižních soukromých klinik v Bratislavě?

Rytmus a Jasmina Alagič se v pátek dočkali narození prvorozeného syna Sanela, další a poměrně dramatické okolnosti porodu vychází najevo až nyní. Dosud bylo známo, že rapper se svou ženou tam dorazili po půl deváté, po 14. hodině pak oba hrdí rodiče oznámili na sociálních sítích šťastnou novinu.

Porod na jedné z prestižních bratislavských klinik, za jejíž služby zaplatili manželé podle slovenských médií 3200 eur (cca 82 tisíc korun), měl proběhnout ne zcela přirozenou cestou. Malý Sanel přišel na svět císařským řezem.

Od pátečního odpoledne měla Jasmina spoustu návštěv. Denně za ní samozřejmě docházel Rytmus, dorazily také sestry obou hrdých rodičů a nechyběla ani Gabriela Drobová, kterou balkánská kráska považuje za druhou maminku. „Malý je skutečně krásný,“ prozradila přítomným novinářům podle deníku Plus Jeden Deň.

V pondělí večer konečně poznal prvorozený syn Rytmuse a jeho ženy Sanel domov. Rapper už jej totiž natáčel u sebe doma a ze záběrů bylo znát nejen to, že si roli otce užívá, ale že se na ní rovněž dobře připravil. Krátké video totiž uvozoval záběr na tašku s anglickým nápisem „Daddy bag“, nakonec se ale pozornost přesunula na přenosnou kolébku, v níž malý Sanel spokojeně hajal.

„Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se hrdý otec po porodu. „Jsem máma! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá,“ vzkázala v pátek Jasmina.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič