Harry a Meghan čekají druhé dítě? Princ dal jasnou odpověď!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 10:12 | Aktualizováno: 31. července 2019 23:14

Princ Harry a Meghan jsou od května rodiči malého Archieho, celá Británie má však jasno, že u jednoho potomka nezůstane. Harry teď prozradil, kolik dětí by si přál mít. Je snad vévodkyně znovu těhotná?

Princ Harry začal počínaje letoškem dohánět svého bratra Williama, trojnásobného otce. Počátkem května se jemu a jeho ženě narodil syn Archie. Prakticky od té chvíle žije Velká Británie spekulacemi o druhém dítěti populárního páru. Podle některých lidí je možné, že Meghan oznámí další těhotenství ještě letos.

Podle serveru Mirror je jedna z odbornic na dění v královské rodině přesvědčena, že Meghan s Harrym u jednoho dítěte neskončí. Dokonce dodala, že Meghan otěhotní ještě letos, a veřejnost se to dozví už za pár měsíců, čímž některé Brity donutila k cestě do sázkové kanceláře. Na téma dětí teď konečně promluvil i sám princ.

Syn prince Charlese se totiž v družném rozhovoru s pětaosmdesátiletou bioložkou Jane Goodallovou nechal slyšet, kolik by si přál mít dětí. Legendární vědkyně totiž uvedla, že si přeje, aby lidé neměli „příliš mnoho dětí“, načež jí Harry podle deníku The Sun skočil do řeči: „Dvě jsou maximum!“

„Vždycky jsem si myslel, že nám tohle místo propůjčili. Jistě, že s intelektem, jaký máme, jak jsme se dokázali vyvinout, bychom měli být schopni zanechat po sobě něco lepšího pro další generace,“ dovysvětlil princ svá předchozí slova.

Jak zmiňují britská média, Harry má tedy na rozdíl od bratra značně odlišný přístup. Princ William má s vévodkyní Kate syny George a Louise a dceru Charlotte, navíc se momentálně spekuluje o tom, že Kate je počtvrté těhotná. Zdá se, že minimálně v rodičovských otázkách si sourozenci opravdu nerozumějí.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)