Královna Alžběta v šoku: Objevily se záběry, které neměl nikdo vidět!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 21:19 | Aktualizováno: 30. července 2019 23:14

Královna Alžběta si zakládá na dodržování pravidel a vybraném chování během oficiálních akcí královské rodiny. Po neuvěřitelných 33 letech se ovšem objevily záběry panovnice, které vás přesvědčí o tom, že i královna je občas nedodržuje.

Radí manželkám svých vnuků, jak se chovat na veřejnosti, vévodkyni Meghan si teď dokonce pozvala na své letní sídlo, skotský zámek Balmoral, aby jí tam dala několik rad. Sama královna Alžběta tedy musí jít příkladem a podle se toho se také na oficiálních akcích britské královské rodiny chová.

Ačkoliv se vždy snaží působit příjemně, potrpí si na zachování formálního dekora a jen zřídkakdy nechá promluvit emoce. Teď ovšem začaly na internetu kolovat desítky let staré záběry, které panovnici ukazují ve zcela jiném světle.

Video pochází ze svatby prince Andrewa se Sarah Fergusonovou před 33 lety. Tehdy čtyřletý princ William se choval adekvátně svému věku a rozběhl se za kočárem novomanželů. Královna vycítila nebezpečí a rozběhla se za ním. Na poslední chvíli vnuka chytila za ruku a zabránila tomu, aby vběhl pod kola.

Late post, but it's been 33 years since the wedding of Prince Andrew and Fergie in 1986. And so here's Queen Elizabeth running after little Prince William to stop him from getting closer to the carriage. Her Majesty as a grandma is cute ? pic.twitter.com/XTWyC9wVOv

— ‎lara (@katemidIetons) July 26, 2019

Příznivci královské rodiny jsou ze znovuobjevených záběrů nadšení, jelikož video ukazuje královnu Alžbětu jako normální osobu a milující babičku. Díky princi Williamovi, kterého zachránila před úrazem, je dnes už také prababičkou.

Právě do svých vnuků Williama a Harryho a jejich žen vkládá panovnice velké naděje, co se týče budoucnosti monarchie. Podle některých odborníků má královna Alžběta II. do dvou let přenechat trůn princi Charlesovi, ten má však u obyvatel pošramocenou pověst kvůli tomu, jak se zachoval k lidmi milované princezně Dianě.

Témata: Královna Alžběta II. Princ William královská rodina (gbr)